Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Wild Turkey 81, 0.7l, 40.5%

74,23 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Wild Turkey 81, 0.7l, 40.5%

 Wild Turkey 81, un bourbon fabulos si complex.

Introdus în 2011, Wild Turkey 81 a fost creat de Associate Master Distiller Eddie Russell. Pentru o lovitură picantă, Eddie folosește cele mai faimoase condimente din Turkey. Apoi, îmbătrânește whiskey-ul timp de 6-8 ani, mai mult decât orice alt whisky din această "clasă de greutate", în butoaie de stejar american selectate manual, pentru a obține cea mai mare aromă din fiecare butoi.

Eddie a proiectat Wild Turkey 81 pentru a fi un omagiu mai mic al modelului 101 - și, în timp ce se află la înaltime pe cont propriu, strălucește cu adevărat într-o băutură mixtă, cum ar fi un Manhattan sau un model vechi. 

Wild Turkey 81

Cantitate: 0.70 l

Tarie: 40.5%

Țară: Statele Unite ale Americii

Regiune: Lawrenceburg, Kentucky

Producator: Austin Nichols

 Un bourbon cu putere mai mică, Wild Turkey 81 e îmbuteliat și creat de către distilerul asociat Eddie Russell, fiul distrugătorului principal Jimmy Russell. Aceasta are un conținut ridicat de secară și este maturat în butoaie cu un caracter greu - iar rezultatul este o aromă uriașă și o complexitate asemenea.

Aroma: de stejar cu vanilie, condimente și boabe de cafea.

Gust: bogat și gros, note de caramel, miere și fudge manuka, indicii de dulciuri de rubarba și de cremă uleioasă de espresso.

 Finisaj: Caramel și cafea, indicii de miere de pădure neagră și picant.

 Wild Turkey 81, un bourbon fabulos si complex.

Introdus în 2011, Wild Turkey 81 a fost creat de Associate Master Distiller Eddie Russell. Pentru o lovitură picantă, Eddie folosește cele mai faimoase condimente din Turkey. Apoi, îmbătrânește whiskey-ul timp de 6-8 ani, mai mult decât orice alt whisky din această "clasă de greutate", în butoaie de stejar american selectate manual, pentru a obține cea mai mare aromă din fiecare butoi.

Eddie a proiectat Wild Turkey 81 pentru a fi un omagiu mai mic al modelului 101 - și, în timp ce se află la înaltime pe cont propriu, strălucește cu adevărat într-o băutură mixtă, cum ar fi un Manhattan sau un model vechi. 

Write Your Own Review
You're reviewing:Wild Turkey 81, 0.7l, 40.5%
Your Rating