Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Veuve Clicquot Brut, 0.75l, 12%

231,96 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Veuve Cliquot Brut 0.75 l, 12%

Cantitate: 75cl

Alcool: 12%

Tara de origine: Franța

Regiune: Reims

Producător: Veuve Clicquot Ponsardin

Una dintre cele mai recunoscute etichete de șampanie în nuanța portocalie strălucitoare, eticheta galbenă Veuve Cliquot Brut are o combinație izbitoare de struguri negri de două treimi și restul de alb, pentru a oferi o aromă completă și echilibrată. Notele de flori de primăvară, de piersică și de măr de livezi îi dau o exuberanță tânără, care este compensată de notele fumoase ale viilor mai vechi. O nuanță de aur vibrantă îi conferă o aparență regală pentru un aspect elegant, obișnuit de Brut Champagne. Veuve Cliquot Brut este făcută din pinot noir, pinot meunier. Veuve Cliquot Brut, o frumoasă armonie a tradiției și a calității.

Casa a văzut un boom din 1805, când a fost moștenit de văduva fiului fondatorului, Barbe-Nicole Ponsardin-Clicquot, care a continuat să ghideze compania de șampanie în epoca sa de aur. Aceasta este originea brandului Veuve Clicquot ("văduva Clicquot"). Ponsardin Brut uneste preceptele companiei și reprezintă frumos filozofia corporativă de a acorda preferință calității în loc de cantitate.
Cuvée constă în vinuri de 56% Pinot Noir, 16% Pinot Meunier și 28% Chardonnay. Împreună rezultă o șampanie proaspătă care vă va surprinde simțurile cu arome de flori de migdale, citrice și mere. Caracterul său poate fi descris doar ca fiind complex și plin de corp. Această șampanie este perfectă pentru a sărbători o ocazie plină de bucurie!

Write Your Own Review
You're reviewing:Veuve Clicquot Brut, 0.75l, 12%
Your Rating