Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

St. Germain Elderflower Liqueur 0.7L 20%

139,00 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
St. Germain Elderflower Liqueur 0.7L 20%

Gustul St. Germain Elderflower Liqueur GB este completat de tonuri de fructe, de pere și de pasiune, care împreună formează un echilibru armonios. Un lichior care se apropie de perfecțiune în gust și echilibru. Sticla este proiectată elegant cu cele 8 laturi ale sale și este un tribut adus perioadei pline de viață art deco din St. Germain. Fiecare flacon este finisat cu un capac greu și număr individual cu anul de recoltă. Nu se folosesc conservanți sau coloranți pentru a-și păstra gustul natural, ceea ce înseamnă că sticla poate fi păstrată numai 6 luni după deschidere. 

St. Germain Elderflower Liqueur GB 70 cl, 20%

Cantitate: 0.70 l

Alcool: 20%

Tara de origine: Franta

St. Germain Elderflower Liqueur GB este un lichior de primăvară premiat și un suport al celor mai bune baruri de cocktail din lume. Încercați să-l răciți pe gheață ca un aperitiv, adăugați un strop la gin și tonic sau faceți una din gama largă de cocktail-uri pe care barmanii din întreaga lume au creat-o în onoarea sa.

Principalul ingredient al St. Germain Elderflower Liqueur GB este inflorescenta de floarea-soarelui, care este culeasa direct de pe Alpii Francezi, unde flora cu frunze crește abundent. Maghiarii și românii folosesc selectează manual care dintre ele sunt potrivite pentru a fi utilizate pentru St. Germain Elderflower Liqueur GB. Un proces intensiv de forță de muncă care aduce beneficii calității și, în cele din urmă, face diferența cu alte "lichioruri".

Gustul St. Germain Elderflower Liqueur GB este completat de tonuri de fructe, de pere și de pasiune, care împreună formează un echilibru armonios. Un lichior care se apropie de perfecțiune în gust și echilibru. Sticla este proiectată elegant cu cele 8 laturi ale sale și este un tribut adus perioadei pline de viață art deco din St. Germain. Fiecare flacon este finisat cu un capac greu și număr individual cu anul de recoltă. Nu se folosesc conservanți sau coloranți pentru a-și păstra gustul natural, ceea ce înseamnă că sticla poate fi păstrată numai 6 luni după deschidere. 

Write Your Own Review
You're reviewing:St. Germain Elderflower Liqueur 0.7L 20%
Your Rating