Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Santiago de Cuba 20 Ani, 0.7l, 40%

534,00 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Santiago de Cuba 20 Ani, 0.7l, 40%

Santiago de Cuba 20yo Rom 0.70 l, 40%

Cantitate: 0.70 l

Alcool: 40%

Tip rom: Dark Rum

Tara de origine: Cuba

Este romul de cea mai inalta calitate, care are butoaie de stejar indelung maturate pentru a obtine calitatile perfecte. Santiago de Cuba 20yo are o frumoasă culoare ambră întunecată, un miros dulce și foarte fin, gustul este extrem de delicat, dulce până la miere, cu aromă de lungă durată. O bijuterie adevărată printre romul cubanez. Acest Santiago de Cuba 20yo a fost inițial lansat pentru a sărbători cea de-a 485-a aniversare a orașului Santiago de Cuba în anul 2000. Cubanezii se bucură de obicei de romul lor in stare pura. Dar, desigur, este, de asemenea, excelent potrivit pentru cocktail-uri și Long Drinks. Santiago de Cuba 20yo este amestecat din cele mai vechi și, fără îndoială, cele mai bune butoaie din rezerve, ramas la maturare timp de cel puțin douăzeci de ani.

Santiago de Cuba 20yo aparține marilor rezerve Cuba Ron. Când orașul eroului, locul de naștere al luminii Ron, a transformat 485 de fundații, maeștrii Ronului cubanez au oferit acest Santiago de Cuba 20yo pentru a aduce un toast unic la înălțimea lui Santiago. Santiago de Cuba 20yo a fost creat în anul 2000 ca un tribut adus orașului Santiago cu ocazia aniversării a 485 de ani.

Istoric
O zonă montană verde numită "Sierra Maestra", soarele auriu și Marea Caraibelor caracterizează peisajul din jurul orașului Santiago de Cuba și se găsesc si în sigla romului. Dar leaganul culturii cubaneze nu este doar exprimat în logo: fiecare strop din Santiago de Cuba 20yo este o gustare cubaneza pentru viață și spirit. Marile distilerii de rom cubanez au luat naștere la sfârșitul secolului al XIX-lea. Una dintre cele mai mari distilerii este situată în Santiago de Cuba, capitala culturii cubaneze. Leaganul creațiilor fantastice de rom se află aici, unde este produs și îmbuteliat. Secretele producției de rom sunt transmise din generație în generație. Deci "Maestros Roneros" este în posesia unei comori cu adevărat bine păzite. Doar cu această cunoaștere, sute de ani de experiență și cu ajutorul celei mai bune trestie de zahăr din Cuba, este posibil să fie produs un rom din această calitate superbă. Pe lângă Santiago de Cuba Añejo și Carta Blanca, variațiile de rom de 12, 20 și 25 de ani completează și portofoliul din sectorul premium. Premiile internaționale confirmă această calitate unică.

Write Your Own Review
You're reviewing:Santiago de Cuba 20 Ani, 0.7l, 40%
Your Rating