Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

STIMATI CLIENTI

Las Bebidas SRL cunoaste importanta datelor dumneavoastra si, in conformitate cu prevederile articolului 14, alineatul 4 al Regulamentului General privind Protectia Datelor(GDPR) 679/2016, se angajeaza sa protejeze in continuare securitatea si confidentialitatea acestora.

Prin prezenta, societatea noastra va informeaza ca datele dumneavoastra personale(nume, prenume, adresa, documentul de identitate, codul numeric personal, numarul de telefon mobil sau fix, adresa electronica,etc.) colectate de la dumneavoastra vor fi utilizate in scopul desfasurarii activitatii societatii noastre. Aceasta activitate cuprinde comunicarea informatiilor privind vanzarea de bauturi alcoolice si non-alcoolice, livrarea produselor prin intermediul unor firme de curierat, marketing si purtarea de corespondenta postala si electronica.

Pentru noi este important ca dumneavoastra sa cunoasteti toate informatiile privitoare la prelucrarea datelor personale in calitate de clienti sau potentiali clienti si, totodata, sa cunoasteti faptul ca, in conformitate cu articolul 21 alineatul 2 din Regulamentul sus mentionat, aveti dreptul la opozitie fata de acest tip de prelucrare a datelor, opozitie pe care trebuie sa o faceti in mod expres trimitand un inscris in acest sens la sediul nostru din Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu nr. 7, constructie parcela 165, compartimentul A, sector 6 sau pe e-mailul societatii info@bebidas.ro.