Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Plata si Livrare

 Plata & Livrare


Cum platesc?

________________________________________

Bebidas.ro accepta plata cu numerar sau ordin de plata.

 

 

Plata numerar

________________________________________

 

•  La livrarea produselor

 

Comanda este achitata integral, in lei, cu ocazia livrarii la adresa specificata in formularul de comanda. La valoarea produselor comandate se va adauga si taxa de transport (daca este cazul). Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea. vezi informatiile despre livrare

 

•  La sediul Bebidas.ro

 

Comanda este achitata integral, in lei, la sediul LAS BEBIDAS, cu ocazia ridicarii produselor. La valoarea produselor comandate nu se va adauga nici o taxa de transport.

 

 

Plata prin ordin de plata

________________________________________

 

Plata se face in baza facturii proforme emise de Beibidas.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii.

 

 

 

Informatii despre livrare

________________________________________

BEBIDAS livreaza de Luni-Vineri, in Bucuresti si in tara, conform modalitatii si termenului de livrare alese la efectuarea comenzii. Produsele sunt sigilate, in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

  

Bebidas.ro livreaza produsele comandate in toata tara, inclusiv Bucuresti in maximum 48 ore. Costul de transport este 19 RON pentru orice comanda cu exceptia livrarilor care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat.