Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Pitu Cachaca, 0.7l, 40%

Pret Special 47,36 RON Pret Normal 56,00 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Pitu Cachaca, 0.7l, 40%

Pitu Cachaca este o băutură din Brazilia. Această băutură a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani și este cunoscută sub numele de băutura națională din Brazilia. O sticlă de Pitu Cachaca de argint produsă tradițional de către Pitu. Pitu a fost fondată în 1938 în regiunea Pernnambuco, în nord-estul Braziliei. Acest lucru face un excelent clasic Caipirinha.

Pitu Cachaca este utilizat în principal în cocktail-uri, cum ar fi Caipirinha și Batiadas. În restul lumii, această băutură devine din ce în ce mai cunoscută.

Pitu Cachaca 70 cl, 40%

Cantitate: 0.70 l

Alcool: 40%

Tara de origine: Brazilia

Pitu Cachaca este o băutură din Brazilia. Această băutură a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani și este cunoscută sub numele de băutura națională din Brazilia. O sticlă de Pitu Cachaca de argint produsă tradițional de către Pitu. Pitu a fost fondată în 1938 în regiunea Pernnambuco, în nord-estul Braziliei. Acest lucru face un excelent clasic Caipirinha.

Pitu Cachaca este utilizat în principal în cocktail-uri, cum ar fi Caipirinha și Batiadas. În restul lumii, această băutură devine din ce în ce mai cunoscută.

Write Your Own Review
You're reviewing:Pitu Cachaca, 0.7l, 40%
Your Rating