Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Pink 47 Gin 0.7L 47%

78,42 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Pink 47 Gin 0.7L 47%

Pink 47 a câștigat numeroase premii de la lansarea sa în 2007 și este o forță care trebuie luată în considerare în categoria premium gin al băuturilor spirtoase albe. Din 2007, Pink 47 a câștigat mai mult de 18 de premii internaționale, ca si sticla sa, inspirata de forma legendarului diamant Khavaraya (diamant mai vechi de 400 de ani pentru presupusa lor putere mistică). Baza de gust este data de chiparosul italian, care susține planta Angelica (familia de plante Apiaceae) și două tipuri de coriandru (macerate cu 10 plante din intreaga lume), citrice si migdale din Spania, nucsoara din Africa de Vest și mirodenii exotice din Orient. Este excelent cu tonic, dar și ca bază pentru o băutură excepțională. 

Pink 47 Gin 0.7L 47%

Cantitate:  0.70 litri

Alcool:  47%

Tara de origine: Anglia

Regiunea: Seville

Producator: Old St Andrews Ltd, Unitatea E1 Chaucer Business Park, Watery Lane, Marea Britanie

Pink 47 este aromatizat din 12 plante diferite provenite din întreaga lume pentru a obtine un gust unic și complex, cu un finisaj clar și convingător. Acestea includ boabe italiene de ienupar, aromă florală, nucșoară, care confera un fond clasic, susținut de două tipuri diferite de angelica și două coriandre diferite. Citricele și migdalele din Spania sunt bine echilibrate cu nucșoară din Africa de Vest și câteva mirodenii exotice din Orient. Este distilată de patru ori și produsă la 47% tarie/alcool, făcând-o perfectă pentru a fi consumata cu tonic și ca bază pentru cocktailuri extraordinare.

Pink 47 a câștigat numeroase premii de la lansarea sa în 2007 și este o forță care trebuie luată în considerare în categoria premium gin al băuturilor spirtoase albe. Din 2007, Pink 47 a câștigat mai mult de 18 de premii internaționale, ca si sticla sa, inspirata de forma legendarului diamant Khavaraya (diamant mai vechi de 400 de ani pentru presupusa lor putere mistică). Baza de gust este data de chiparosul italian, care susține planta Angelica (familia de plante Apiaceae) și două tipuri de coriandru (macerate cu 10 plante din intreaga lume), citrice si migdale din Spania, nucsoara din Africa de Vest și mirodenii exotice din Orient. Este excelent cu tonic, dar și ca bază pentru o băutură excepțională. 

Write Your Own Review
You're reviewing:Pink 47 Gin 0.7L 47%
Your Rating