Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Pimm's Cup No.1 0.7l 25%

59,31 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Pimm's Cup No.1 0.7l 25%

Pimm's Cup No. 1 este un lichior închis, de culoare maro-auriu, cu caracter mediu și arome de fructe citrice și mirodenii special alese. Un lichior englez, cu gin ca bază, care este pregătit conform unei rețete care datează din 1859, un secret strict păzit că numai 6 persoane o știu în detaliu.

Pimm's Cup No. 1 a fost creat în 1840 de către un barman numit James Pimm la un bar de stridii din districtul financiar din Londra.

Pimm's Cup No.1  70 cl, 25%

Cantitate: 0.70 l

Alcool: 25%

Tara de origine: Marea Britanie

Caracteristici: Baza ginului uscat din Londra, precum și un amestec de lichioruri, nectar și ierburi de fructe îi conferă gustul unei dimineti răcoritoare. Acesta este un cocktail clasic care nu ar trebui să lipsească.

Gust: Proaspăt și fructat. O băutură de calitate superioară cu caracter proaspăt, fructat, apreciată foarte mult în special în gastronomie.

Pimm's Cup No. 1 este un lichior închis, de culoare maro-auriu, cu caracter mediu și arome de fructe citrice și mirodenii special alese. Un lichior englez, cu gin ca bază, care este pregătit conform unei rețete care datează din 1859, un secret strict păzit că numai 6 persoane o știu în detaliu.

Pimm's Cup No. 1 a fost creat în 1840 de către un barman numit James Pimm la un bar de stridii din districtul financiar din Londra.

Write Your Own Review
You're reviewing:Pimm's Cup No.1 0.7l 25%
Your Rating