Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Ouzo 1L

64,00 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Ouzo 1L

Ouzo e mai mult decat o bautura. Ouzo evoca amintiri despre vremurile si lucrurile bune din viata omului, aduce fericire si libertate in spiritul si sufletul fiecarui grec si al fiecarui turist care bea aceasta minunata licoare atunci cand se afla in Grecia. O poti bea si cand nu esti in Grecia, dar nu are acelasi efect ca atunci cand o bei pe taramul zeilor. Poti sa bei ouzo simplu, de obicei in paharele mici. Unii il beau simplu, cu cateva cuburi de gheata in el, care se topesc incet si dilueaza usor bautura. Alta modalitate de a bea ouzo, probabil cea mai populara, este sa pui putin apa de la gheata in el. Nu trebuie sa pui foarte multa, pentru ca alungi taria. Adauga putina apa si apoi gusta. Ouzo iti poate da la inceput impresia ca nu e o bautura foarte tare. Multi oameni inteleg asta si, prin urmare, beau mult ouzo, pana cand dintr-odata, bautura le pune capac si se imbata! Asta se intampla deoarece continutul de zahar intarzie absorbtia rapida a alcoolului. Dupa ce bei ouzo o vreme, efectul se cumuleaza si te imbeti rapid. Daca mananci putin, bea putin; astfel, vei compensa absorbtia alcoolului si vei putea sta la masa mancand si band ouzo, ore intregi!

Ouzo 100 cl, 40%

Cantitate: 1 l

Alcool: 40%

Tara de origine: Grecia

Ouzo - aroma extraordinară a istoriei și tradiției. Fiecare sticlă este reprezentativă pentru sufletul Greciei. Astăzi, acesta păstrează același gust care a făcut ca Ouzo să fie unul dintre cele mai consumate soiuri anasonice ale acestei tarii tradițional grecesti din întreaga lume.

Gustul natural provine exclusiv din semințe distilate (anason natural, anason și fenicul) - pentru a se consuma direct, cu apă sau cu gheață. Se poate spune ca Ouzo este bautura nationala a Greciei si e lesne de inteles de ce.

Ouzo e mai mult decat o bautura. Ouzo evoca amintiri despre vremurile si lucrurile bune din viata omului, aduce fericire si libertate in spiritul si sufletul fiecarui grec si al fiecarui turist care bea aceasta minunata licoare atunci cand se afla in Grecia. O poti bea si cand nu esti in Grecia, dar nu are acelasi efect ca atunci cand o bei pe taramul zeilor. Poti sa bei ouzo simplu, de obicei in paharele mici. Unii il beau simplu, cu cateva cuburi de gheata in el, care se topesc incet si dilueaza usor bautura. Alta modalitate de a bea ouzo, probabil cea mai populara, este sa pui putin apa de la gheata in el. Nu trebuie sa pui foarte multa, pentru ca alungi taria. Adauga putina apa si apoi gusta. Ouzo iti poate da la inceput impresia ca nu e o bautura foarte tare. Multi oameni inteleg asta si, prin urmare, beau mult ouzo, pana cand dintr-odata, bautura le pune capac si se imbata! Asta se intampla deoarece continutul de zahar intarzie absorbtia rapida a alcoolului. Dupa ce bei ouzo o vreme, efectul se cumuleaza si te imbeti rapid. Daca mananci putin, bea putin; astfel, vei compensa absorbtia alcoolului si vei putea sta la masa mancand si band ouzo, ore intregi!

Write Your Own Review
You're reviewing:Ouzo 1L
Your Rating