Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Nikka Revival, 0.7l, 43%

244,00 RON
DisponibilitateStoc Zero
SKU
Nikka Revival 0.70 cl, 43%

Cantitate: 70cl

Tarie: 43%

Țară: Japonia

Regiune: Honshu, Sendai

Producator: Nikka Whiskey Distilling Co Ltd., Distileria Miyagikyo

Culoare: Aur vechi

Aromă: Concentrata, bogata. Primă erbacee (iarbă proaspătă, paie) și note de citrice, însoțite de lemn dulce și condimente (ghimbir, scorțișoară), care se dezvoltă mai târziu spre notele de cafee- latte. În timp, plantele aromatice (verbena, tei) accentuează această caracteristică și vegetativă.

Gust: bogat si greu, palatul prezinta mai intai doua profiluri distincte. Unul este foarte suplu cu note de miere (salcam, miere), în timp ce al doilea este mai eteric și arată flori (trandafir, bujor). Aromele de vanilie și lapte (nucă de cocos) apar încet, se termină cu anasonul stelat și cu camforul ușor.

Finisaj: Tanină lungă, ușoară. Oțelurile fine de stejar și de cereale pregătesc calea pentru mirodenii impresionante (șofran, ghimbir) și note florale (iris).


Nikka Revival a fost lansat pentru prima oară în 1962 de către Masataka Taketsuru ca un tribut adus soției sale. Această revigorare din 2015 replică profilul original de aromă, care este mai greu și mai rezistent decât îmbuteliere de astăzi. O nouă direcție pentru eticheta clasică "Super Nikka" amestecată cu whisky japoneză, cu o ediție limitată. Revival reunește Sherry maturând stocurile Nikka și Yoichi cu o îmbutelie specială pentru Europa.

Write Your Own Review
You're reviewing:Nikka Revival, 0.7l, 43%
Your Rating