Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Moet & Chandon Rose, 0.75l, 12%

249,36 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Moet&Chandon Rose 0.75 l, 12%

Cantitate: 75cl

Alcool: 12.%

Tara de origine: Franța

Regiunea: Epernay

Producator: Moët & Chandon

Rosé Impérial de Moët & Chandon are următoarea compoziție: 40 până la 50% Pinot Noir (10% roșu), 30 până la 40% Pinot Meunier (10% roșu) și 10-20% Chardonnay. Vinurile de rezervă au o pondere între 20 și 30%. Aceștia sunt responsabili pentru calitatea constantă.

Impérial Moët & Chandon Rosé strălucește într-un rosu strălucitor care este întrerupt cu reflexe de chihlimbar. Apar sugestii suculente de fructe roșii precum cireșe, căpșuni sălbatice și zmeură. În plus, există urme înflorite de trandafir și un ușor indiciu de piper.

Istoric

Casa Moët & Chandon a fost înființată în 1743 de către Claude Moët. Șampaniile fine sunt depozitate și maturate în pivnițele de calcar dinn Épernay. Moët este numele faimoasei case de șampanie unde a început totul. În 1146, succesul a început atunci când frații Nicolas și Jean Moët au fost crescuți în noblețe de către regele Carol al VII-lea. Familia are o influență indispensabilă asupra istoriei șampaniei. În 1743, Claude Moët a fondat Maison Moët. În cele din urmă, nepotul său, Jean Remie Moëta continua sa asigure adevaratul succes pentru casa șampaniei Moët. Jean Remie era plin de ambiții, dintre care una a fost să prezinte întregii lumi șampaniei Moët. El a reușit să transforme Moet într-o adevărată marcă care este asociată cu prestigiul, luxul, distracția și bucuria din întreaga lume. În 1832, Jean Remie Moët se retrage din afacerea familiei, pensionarul dandu-i responsabilitatea fiilor sai, Victor Moët și lui Pierre-Gabriel de Chandon de Briailles . Datorită cooperării, în același an va fi ales un nou nume, Moët & Chandon.  După mai bine de 250 de ani de la înființare, Moët & Chandon nu mai este o companie independentă. În 1971, Moët & Chandon îl prelucrează pe Hennessy, de atunci producătorul de cognac continuă sub numele Moët Hennessy . În 1987, Moët & Chadon și Louis Vuitton , un producător de modă, se îmbină. Compania Louis Vuitton Moët Hennessy, care a apărut de aici, este astăzi unul dintre cele mai mari conglomerate din lume în domeniul bunurilor de lux. Louis Vuitton Hennessy Moët sau LVHM este listat acum și pentru cea mai mare parte a grupului Cristian Dior. Casele de șampanie Veuve-Clicquot, Mercier, Canard-Duchêne, Henriot și Ruinart aparțin, de asemenea, LVHM. Moët & Chandon are 230 dintre cele mai bune podgorii care acoperă împreună 6 km² în regiunea Champagne. În plus, au o cooperare cu 160 de agenții de știri. În cele din urmă, mai mult de 2 milioane de sticle sunt vândute în fiecare an. Reputația puternică o datorează unei calități bune și consistente și unui stil recunoscut timp de 250 de ani al vinurilor.

Write Your Own Review
You're reviewing:Moet & Chandon Rose, 0.75l, 12%
Your Rating