Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Moet & Chandon Nectar Rose, 0.75l, 12%

311,95 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Moet Chandon Nectar Rose 0.75 l, 12%

Cantitate: 75cl

Alcool: 12%

Tara de origine: Franța

Regiunea: Epernay

Producator: Moët & Chandon

Aroma: Buchet intens și plin de fructe roșii și prospețimea unei note subtile de mentol. Gust: Aromă expresivă a fructelor de pădure și a coacazelor roșii cu aromă de piper. Preludiul este vibrant cu fructe pronunțate, strălucitoare și spontane, cu o tranziție moale.

Finisaj: Proaspăt și suplu.

Sugestii de servire: crustacee la grătar, pește colorat, mai degrabă de grăsime, cu un gust puternic, precum Carpaccio cu ulei de măsline, marinat, la grătar sau prăjit în tigaie, carne roșie și carne de pasăre licitație. Temperatura recomandată pentru băuturi: 11°C.

Casa Moët & Chandon a fost înființată în 1743 de către Claude Moët. Șampaniile fine sunt depozitate și maturate în pivnițele de calcar din Épernay.

Moet Chandon Nectar Rose conține o structură de aromă netedă și completă, datorită prezenței emfatice a strugurilor Pinot Noir. Strugurii au o mare puritate și dau acestei șampanie un caracter de vară. Moet Chandon Nectar Rose are o frumoasă culoare roșu-rozaliu. Are un gust vibrant, tânăr și fructat, și un gust plin și neted de fructe roșii. Mirosul irezistibil are arome de fructe de padure roșii. Acest vin este un excelent aperitiv sau delicios ca ghid pentru feluri de mâncare mediteraneene.

Write Your Own Review
You're reviewing:Moet & Chandon Nectar Rose, 0.75l, 12%
Your Rating