Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Macallan Gold, 0.7l, 40%

291,80 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Macallan Gold, 0.7l, 40%

Cantitate: 70cl

Tarie: 40%

Tara: Scotia

Regiune: Speyside

Producator: Macallan

Aroma: de citrice, de lamaie, coaja de portocala si o dulceata care inmoaie dar nu elimina coaja de citrice. O notă linistita de vanilie este urmata de ciocolata neagra - mai asertiva, cu o nota de flori si lumina de stejar persistenta.

Gust: Dulciurile citrice si fierbinti, indicii de ghimbir si scortisoara, in timp ce tonurile de stejar moale dezvaluie merele prajite.

Acesta este noul exemplar Whiskey Single Malt Scotch de la celebra distilerie Speyside din Macallan. Noua gama a lui Macallan a eliminat declaratiile de varsta si, in schimb, se concentreaza pe culoarea whisky-ului. Conceptul este cu siguranta un whisky grozav ambalat cu arome de vanilie si citrice asertive.

Istoric
Macallan Gold a fost lansat in 2012 ca parte din gama 1824 care a inlocuit expresiile de varsta ale distileriei. A fost produs cu ajutorul unei cutii de sherry de 9-15 ani care a umplut bacurile, ceea ce a dus la un malt incredibil de neted si bogat. Unul dintre exemplele fine pentru tabara "varsta nu conteaza" ... Aurul negru in culori, acesta este cel mai usor din gama Macallan 1824, dar inca ambalat cu arome tipice din specia Macallan... Un iz de citrice de lamaie, cu coaja de portocal si note de vanilie de stejar.

Write Your Own Review
You're reviewing:Macallan Gold, 0.7l, 40%
Your Rating