Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Kilbeggan, 0.7l, 40%

71,50 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Kilbeggan, 0.7l, 40%

Cantitate: 70cl

Tarie: 40%

Tară: Irlanda

Producator: Kilbeggan

Aroma: Un gust dulce de Oloroso plus un malt dulce care supravietuieste cerealelor curate.

Gustul: dezvaluie nuca de migdale, piersica, caramel si vanilie inainte de a se termina rapid cu arome moi si usoare de zahar din malt.

Finisaj: Uscarea persista cu cateva tonuri autentice de lemn de stejar. Gustul neted al lui Kilbeggan face ca acesta sa fie versatil si prin urmare, sa poata fi servit la fel, atat cu gheata cat si cu apa. Este, de asemenea, un ingredient excelent pentru cocktailuri si perfect cu mixuri.

Kilbeggan, whisky irlandez din cea mai veche distilerie licentiata din Irlanda, este format dintr-un amestec unic de cele mai fine malturi irlandeze si whisky de cereale selectate manual. Numai cele mai bune ingrediente locale sunt obtinute inainte de a fi distilate de doua ori si in varsta de patru ani pentru a crea un gust distinct, neted si accesibil. Acest amestec de whisky premium continua peste doua generații de traditie irlandeza autentica si este produs in cantitati limitate cu o atentie meticuloasa la detalii. Distilat de doua ori pentru aroma si caracterul suplimentar, rezultatul este o aroma neteda dar bogata.

Write Your Own Review
You're reviewing:Kilbeggan, 0.7l, 40%
Your Rating