Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Kahlua, 0.7l, 20%

59,00 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Kahlua, 0.7l, 20%

Cantitate: 70cl

Alcool: 20%

Tara de origine: Mexic

Un lichior de cafea excepțional, exotic, întunecat și misterios, cu un caracter elegant.

Culoare: Maro inchis

Gust: delicat de cafea cu urme de caramel și vanilie. Minunat de subțire și perfect.

Baza ideală pentru numeroasele clasice de cocktailuri, cum ar fi Kahlúa White Russian. Cu toate acestea, este, de asemenea, o mare plăcere pur cu gheață sau într-o băutură de cafea fierbinte.

Kahlua este un lichior de cafea unde calitatea este prioritatea numărul 1. Pentru a menține calitatea înaltă, doar 100% din boabele de cafea Arabica din regiunea Veracruz din Mexic. Regiunea are o importanță deosebită, deoarece înălțimea și climatul în care sunt cultivate boabele de cafea sunt de o importanță crucială în ceea ce privește garantarea calității. Are un gust plin și exotic, cu un ușor indiciu de ciocolată, gust delicios în cafea, dar și pur sau cu deserturi. Un lichior foarte versatil și care a câștigat premii de mai multe ori, în 2008 lichiorul a fost decorat cu argint la Concursul Internațional de Vin și Spirtoase.

Locul nașterii acestui lichior de cafea excepțional este orașul Mexic, unde a fost dezvoltat în anii 1950. Numai cele mai fine boabe de cafea Arabica de la poalele Mexicului sunt folosite pentru producția de lichior de cafea cel mai vândut la nivel mondial. Gustul unic și gustos al lui Kahlúa provine din bonusul tipurilor de rom rustic și o vanilie de respirație.

Write Your Own Review
You're reviewing:Kahlua, 0.7l, 20%
Your Rating