Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Johnnie Walker Red Label, 0.7l, 40%

49,72 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Johnnie Walker Red Label, 0.7l, 40%

Cantitate: 70cl

Tarie: 40%

Tara de origine: Scotia

Producator: Johnnie Walker

Bucurați-vă de Johnnie Walker Red Label in orice fel va place - simplu, cu gheata sau intr-un cocktail.

Aroma: Johnnie Walker Red Label contine condimente si finish cu arome vibrante, fumoase. Este un amestec care combina whisky-urile usoare din coasta de est a Scotiei si whisky-urile din Occident, creand o adancime extraordinara de aroma. Johnnie Walker Red Label are indicii de scortisoara si piper, dulceata de fructe si vanilie.

Johnnie Walker Red Label este cel care a introdus whisky-ul in lume. Foarte versatila si cu atracție universala, are o aroma distinctiva, care straluceste chiar si atunci cand este amestecata. Johnnie Walker Red Label este acum cel mai bine vandut Scotch Whisky din intreaga lume. Perfect pentru petreceri si intalniri, acasa sau cand iesiti.

Istoric
În 1909, "Old Highland Whisky" a fost redenumit Johnnie Walker Red Label si s-a nascut o legenda. Imbatati de spiritul de pionierat de la bun inceput, Johnnie Walker Red Label a calatorit "oriunde nava ar putea naviga". Cu aroma indrazneata si caracterul sau versatil, se amesteca bine în societate si face prieteni pe tot globul. Astazi, este cel mai bine vandut Scotch Whisky din lume, disponibil in peste 180 de tari. Johnnie Walker Red Label a caștigat mai mult de treizeci de premii importante, dintre care doua sunt Le Monde Selection Grand Golds si trei aur la Concursul Internațional de Vin si Spirit.

Write Your Own Review
You're reviewing:Johnnie Walker Red Label, 0.7l, 40%
Your Rating