Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Johnnie Walker Green Label, 0.7l, 43%

169,55 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Johnnie Walker Green Label, 0.7l, 43%

Cantitate: 70cl

Tarie: 43%

Tara de origine: Scotia

Producator: Johnnie Walker

Vechime: 15 ani

Aroma: intensa de iarba proaspat tunsa si fructe coapte. Johnnie Walker Green Label este un amestec delicat de patru stiluri cheie de semnatura, reprezentate de Talisker, Linkwood, Cragganmore și Caol Ila. Caracteristicile individuale ale acestor whisky de malt mature sunt perfect echilibrate pentru a reuni arome intense de iarba taiata, fructe proaspete, fum de lemn, piper, vanilie si lemn de santal. Creeaza o profunzime de caracter, care nu este posibila numai cu un singur whisky de malt.

Bucurați-vă de Johnnie Walker Green Label într-o varietate de moduri - simplu, cu gheața sau cu adaos de apa. Johnnie Walker Green Label, fabricat dintr-o paleta de malturi Speyside, Highland, Lowland, Island si maturat timp de cel putin 15 ani, ofera intreg caracterul unui singur whisky de malt, dar cu o profunzime mai mare. Johnnie Walker Green Label este un amestec cu adevarat unic de savurat in timp ce te relaxezi.

Istoric
Cunostintele extraordinare ale lui Jim despre maltul scotianului l-au ajutat sa decida asupra unui echilibru intre malturile Speyside, Highland, Lowland, Island, fiecare dintre ele maturandu-se cu atentie timp de cel puțin 15 ani in butoaie de stejar american si european.

Write Your Own Review
You're reviewing:Johnnie Walker Green Label, 0.7l, 43%
Your Rating