Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Johnnie Walker Gold Label Reserved Whisky, 0.7l, 40%

173,00 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Johnnie Walker Gold Label Reserved Whisky, 0.7l, 40%

Cantitate: 70cl

Tarie: 40%

Tara de origine: Scotia

Producator: Johnnie Walker

Johnnie Walker Gold Label Reserved este cunoscut pentru netezirea cremoasa. Se deschide ca un izvor luxos de nectar delicat si fum care se dezvolta in fructe dulci si tonuri mai adanci, catifelate, inainte de a da drumul spre suvoiul sublim, suierat de afumat si de stejar in final.

Bucurați-vă de Johnnie Walker Gold Label Reserved în orice fel - simplu, cu o linie de apa sau impreuna cu mixul dvs. preferat.

Johnnie Walker Gold Label Reserved este amestecul perfect pentru o sarbatoare indulgenta. Luxoasa, cremoasa si cu gust de miere, este un tribut extraordinar pentru parteneriatul armonios dintre Speyside și Highland Whiskeys, cu doar un indiciu de fum de carbuni tumultuosi din Coasta de Vest. Johnnie Walker Gold Label Reserved este facut pentru acele nopți de neuitat cu prietenii.

Istoric
Johnnie Walker Gold Label Reserved este "The Celebration Blend", o creație personală a Master Blender Jim Beverage pentru nopti foarte speciale cu prietenii foarte buni. Johnnie Walker Gold Label Reserved este la fel de luxos si indulgent cum sugereaza si numele său. Johnnie Walker Gold Label Reserved a castigat mai multe premii importante, dintre care patru Le Monde Selection Grand Golds si patru Gold Gold în cadrul Concursului Spiritele Sportive din San Francisco.

Write Your Own Review
You're reviewing:Johnnie Walker Gold Label Reserved Whisky, 0.7l, 40%
Your Rating