Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Johnnie Walker Double Black, 0.7l, 43%

129,00 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Johnnie Walker Double Black, 0.7l, 43%

Cantitate: 70cl

Tarie: 40%

Țara de origine: Scotia

Producator: Johnnie Walker

Aroma: amestec intens - puternic, cu iz de fum de turba, stafide si fructe bogate - mere, pere si citrice. Acestea se inmoaie in vanilie dulce si mirodenii, inainte de a se dezvolta intr-un finisaj calduros de taninuri de stejar si de fum persistent.

Puternic influențat de puternicul și turtitul West Coast și Islay Single Malts, Johnnie Walker Double Black este cel mai bine degustat cu apa pentru a debloca straturile sale complexe de condimente și fum tamaios. Un scotch impresionant de amestecat, oricare ar fi ocazia. Bucurați-va de Johnnie Walker Double Black in orice fel va place - simplu, cu gheața sau cu putina apa.
Va recomandăm Johnnie Walker Double Black cu gheata, servirea perfecta.

Johnnie Walker Double Black este inspirat de aroma iconica a lui Johnnie Walker Black Label și se transforma pentru a crea un amestec de scotch de intensitate fara precedent.


Istoric
Johnnie Walker Double Black a fost creat de Master Blender Jim Beveridge ca o interpretare mai intunecata si mai afumata a celebrului Johnnie Walker Black Label. Amestecul se maturizeaza în butoaie foarte caramizii si foloseste o proportie mai mare de whisky de coasta caracteristică West Coast si Island pentru a ridica aromele iconice la un nou nivel de intensitate. Considerat drept o adaugare relativ recenta la gama Johnnie Walker, Johnnie Walker Double Black este deja un clasic. A castigat mai multe premii importante, printre care se numara aurul la International Spirits Challenge si medalia dubla de aur la Spirtoasele Mondiale din San Francisco in 2015.

Write Your Own Review
You're reviewing:Johnnie Walker Double Black, 0.7l, 43%
Your Rating