Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Johnnie Walker Blue Label, 0.7l, 40%

649,40 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Johnnie Walker Blue Label, 0.7l, 40%

Cantitate: 70cl

Tarie: 40%

Țara de origine: Scotia

Producator: Johnnie Walker

Aroma: este incomparabil bogata si fumoasa, cu valuri de catifea neteda, de aroma puternica. Creat din butoaie selectate manual pentru unele dintre cele mai rare si cele mai excepționale whisky uri, nu exista o experienta senzoriala asemanatoare cu cea a lui Johnnie Walker Blue Label. Frunzele de alune, miere, sherry si portocale se rostogolesc in primul rand, inainte de a elibera secrete ascunse precum ghimbir, kumquats, lemn de santal si ciocolata neagra. O dulceata bogata de miere apare, insotita de indicii de piper si fructe uscate.

Bucurați-vă de Johnnie Walker Blue Label in orice fel va place - simplu, cu gheata, sau cu putina apa. Va recomandam sa experimentati Johnnie Walker Blue Label ingrijit, cu apa rece.

Johnnie Walker Blue Label este o capodoperă de neegalat. Este un amestec rafinat produs de unele dintre cele mai rare și cele mai excepționale Scotch Whiskeys din Scotia. Doar unul din fiecare zece mii de butoaie are calitatea, caracterul și aroma evaziva pentru a oferi "gustul remarcabil al semnaturii lui Johnnie Walker Blue Label. Un whisky extraordinar pentru ocazii extraordinare.

Write Your Own Review
You're reviewing:Johnnie Walker Blue Label, 0.7l, 40%
Your Rating