Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Jagermeister, 1.75l, 35%

150,90 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Jagermeister, 1.75l, 35%

Cantitate: 175cl

Alcool: 35%

Tara de origine: Germania

Culoare foarte închisa, intensă.

Mirosul dezvăluie o aroma intensa, de la menta tamarind, măsline de lavandă, dar si senzațiile de salvie și otet balsamic.
Excelent ca o completare la numeroasele cocktailuri, este cel mai bun în cazul în care este servit la rece, cu câteva cuburi de gheață.
Gustul este cremos, amar, foarte elegant, cu prospețime calorică, cu o întorsătură dulce, dulce. Jagermeister, cel mai cunoscut amar din Olanda disponibil acum într-o sticlă de 1,75 litri. Acest bitter de fructe delicios este, desigur, cunoscut în toată lumea pentru gustul său puternic! Această sticlă are un aspect foarte rece prin prelucrarea sticlei; are o crestătură pe spate, astfel încât să puteți manipula cu ușurință flaconul în timpul turnării!  Jagermeister este de fapt germanul pentru "gardian" și descrie un cerb pe etichetă, dar poate fi de asemenea înțeles ca "maestru al jocului", iar din 1934 Amaro reprezintă Germania prin excelenta, care este unul dintre cele mai consumate bitter din lume. In pofida gustului său atât de amar, a fost capabil să atraga admiratori char si din randul tinerilor, datorită gustului său particular, rezultatul a 56 de soiuri diferite, inclusiv ierburi, rădăcini, fructe și condimente.

Write Your Own Review
You're reviewing:Jagermeister, 1.75l, 35%
Your Rating