Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Hendrick's Gin, 0.7l, 41.4%

139,00 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Hendrick's Gin, 0.7l, 41.4%

Cantitate: 70cl

Alcool:  41.4%

Tara de origine: Marea Britanie

Producator: William Grant & Sons

Aroma: Cunoscut pentru un echilibru superb de plante, Hendrick's Gin este sublim si curat, dar complexitatea minunata a aromei vine din gust.

Gust: notă de citrice și ienupăr cu un finis subtil.

Finis: o imbinare de castravete răcoritor și trandafir.

Procesul neobișnuit de distilare, combinat cu setul delicios de infuzii de petale de trandafir și castravete, oferă un gin unic.

Niciun alt gin nu are gustul ca Hendrick's Gin, pentru că niciun altul nu este făcut așa, de cele mai curioase minți cu spiritul imaginativ, cu indicii de coriandru, ienupăr, coajă de citrice - și o infuzie ciudată, dar minunată de petale de trandafir și castraveți. Hendrick's Gin este lucrat manual în Scoția, folosind taria neutra de cereale de cea mai bună calitate, distilat prin două tipuri diferite, pentru un amestec unic de note florale și de caracter, luând de la unsprezece plante diferite și o infuzie extraordinară de petale de trandafiri și castravete foarte neobișnuit. Cel mai bine se bea din sticlă sau ceașcă de ceai, iar cea mai buna combinatie este Hendrick's Gin și Apa Tonica - servit cu o mulțime de gheață și trei felii de castravete.

Hendrick's Gin a fost lansat de William Grant & Sons într-un moment în care ginul nu era categoria diversă și înfloritoare pe care o deține astăzi. O recapitulare clară a ginurilor, sticla cu stilul medicinal sugerează o comparație cu Genevers și un moment în care ginul a fost un medicament. Campania de publicitate din epoca edwardiană a ajutat la transformarea brandului într-unul folosit atât în baruri, cât și acasa. Hendrick's Gin a stabilit scena pentru unul dintre cele mai la moda ginuri contemporane. După amestecarea celor două distilate, se adaugă esență de trandafir și castravete înainte de diluare. Popularitatea acestui gin este motivul pentru care distilatorii s-au simțit încurajați să încerce lucruri mai noi. Finisul lui Hendrick's Gin este destul de lung, cu o astringență serioasă de ienupăr. Note de petale de trandafir înmuiate, castraveți, ceai Earl Gray și un gust amar surprinzător. Foarte interesant. 

Write Your Own Review
You're reviewing:Hendrick's Gin, 0.7l, 41.4%
Your Rating