Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

El Dorado 15 Ani, 0.7l, 43%

185,99 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
El Dorado 15 Ani Rom 0.7L 43%

Cantitate: 70cl

Alcool: 43%

Tara de origine: Guyana

Tipul produsului: Dark Rum

El Dorado 15YO are un miros complet, ambalat cu cafea întunecată, portocale confiate, migdale, ciocolată neagră, piper și vanilie bogată; este frumos rotunjită, cu o varietate largă de arome, un gust plin, cu fructe adânci și bogate și condimente de stejar - magnific, lung și bine ordonat.

Este, un rom de calitate superioară și unul dintre cele mai bune de pe piață. Un amestec de romuri selectate, fiecare având o vârstă de cel puțin 15 ani, deși unele sunt mult mai vechi, sunt maturate în butoaie de stejar de 45 de galoane într-un climat natural ideal pentru îmbătrânire - la șase grade de ecuator pe coasta tropicală nordică a Americii de Sud. Pe lângă cele mai recente echipamente de distilare, distileria dispune de o multitudine de expertize tradiționale vechi de tip Demerara. El Dorado 15YO este ambalat într-o cutie de prezentare cu aur-relief, ilustrată cu un design maritim istoric, care stă la baza asocierii Guyanei cu tradițiile maritime antice.

El Dorado 15YO a câștigat mai multe medalii decât anii petrecuți în baril - inclusiv "Cel mai bun rum în lume", pentru un record șapte ani la concursul Internațional Wine & Spirit, Platinum Award la testul de gustări al cariilor din Caraibe și 96 / 100 la Institutul de degustare a băuturilor din Chicago, cu un premiu special "Connoisseurs Choice".

Write Your Own Review
You're reviewing:El Dorado 15 Ani, 0.7l, 43%
Your Rating