Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Dictador 12 Ani, 0.7l, 40%

144,95 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Dictador 12 Ani, 0.7l, 40%

Cantitate: 70cl

Alcool: 40%

Tara de origine: Columbia

Tipul de rom: Brown Rum

Din nou, un rom frumos de la Dictador, un rom realizat prin metoda Solera, prin care diferite tipuri de butoaie cu varste diverse sunt amestecate, astfel incat aromele se pot dezvolta mai bine. Folosindu-se butoaie de rom cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani, in cele din urma
Dictador 12YO este îmbuteliat la 40%. Un gust plin de viata, cu caracter mediu, gust complex, cu un buchet plin si bogat de arome. Dictador 12YO, un rom bine echilibrat, cu tonuri delicate de stejar si fum, cu note placute de tanin si lamaie care ii confera un gust usor picant. Imediat dupa, se simte gustul de caramel, vanilie, martipan, migdale prajite si bezea. Catre final, se poate simti si o urma de gust de cafea, dar si o sugestie de cirese coapte, cu note de nuca de cocos prajita si de un gust moale de sherry.

Istoricul Dictador

Potrivit site-ului dictatorului, romul lor este produs in Columbia, pe coasta Caraibelor din Columbia, in Cartagena de Indias. Rumul este numit dupa Arango Y Ferro, care a fost poreclit "dictador" de localnicii din Cartagena de Indias. La inceputul Columbiei (undeva dupa 1751) a devenit mai cunoscut in comerțul dintre coloniile spaniole si Spania. Arango se pare ca s-a indragostit de gustul local si a devenit, in acel moment, un mare producator de rom. In 1913, succesorul sau, Don Julia Arango Y Ferro, s-a stabilit in Distileria Colombiana.

Write Your Own Review
You're reviewing:Dictador 12 Ani, 0.7l, 40%
Your Rating