Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Despre Noi

Despre noi

 

Cine suntem?

 

     Compania Las Bebidas s-a infiintat in anul 2014 avand ca obiect de activitate importul si distributia bauturilor alcoolice. Lucram cu cei mai buni distribuitori europeeni si obtinem cele mai bune preturi din piata,pentru a va oferi dumneavoastra cel mai bun raport calitate/pret/produs.

     Licenta de distribuitor pe care o detinem va permite dumneavoastra recomercializarea produselor achizitionate de la noi.

 

2015

 

Un an in care am inceput sa cunoastem piata de alcool care ne-a acceptat,reusind sa obtinem un portofoliu larg de clienti.

 

2016

Lucrurile evolueaza rapid,consolidam colaborarea cu actualii parteneri si reusim sa ne marim portofoliul de clienti.Un pas firesc al evolutie companiei se intampla pe 1 decembrie 2016,moment in care inauguram magazinul online Bebidas.ro si magazinul fizic,Las Bebidas(incinta complexului Apaca) 

 

Scopul

 

  Las Bebidas este un proiect dezvoltat cu multa atentie si grija,care incepe sa prinda contur. Echipa Las Bebidas a inteles si se ghideaza constant dupa filozofia companiei:

- intelegerea si pe cat posibil satisfacerea cerintelor clientului.

Ne dorim sa fim o alternativa viabila pe piata comertului cu alcool fin in Romania.Primii doi ani de existenta ne-au confirmat ca este nevoie de noi , prin urmare suntem aici pentru dumneavoastra.