Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

De Kuyper Peachtree, 0.7l, 20%

49,98 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
De Kuyper Peachtree 0.7L 20%

Cantitate: 70cl

Alcool: 20%

Tara de origine: Olanda

Tipul produsului: Lichior

De Kuyper Peachtree este un lichior de cristal limpede, care a fost aromatizat cu piersici delicioase, maturate de soare. O gustare de De Kuyper Peachtree este o călătorie scurtă într-un loc exotic, lichiorul având gusturi și arome intense.

Cristale clare, spirtoase ușoare, care explodează cu gustul piersicilor mature. Un lichior perfect pentru a se amesteca oricând. De asemenea, si cu gheață sau alaturi de deserturi. De Kuyper Peachtree este spiritul exclusiv de piersic alb, care oferă barmanului multe oportunități de amestecare unice și interesante. Cristale clare, de lumină, explodand cu gustul de piersici coapte.

Istorie

De Kuyper a fost fondată în 1695 în Horst de Petrus de Kuyper și Anna Custers. Peter face parte din familia parțial nobilă "De Kuijper". În 1729 compania s-a mutat la Rotterdam. În plus, au cumpărat o distilerie în Schiedam, unde existau deja mai multe distilerii. De Kuyper s-a axat în principal pe exportul produselor sale. În Londra a fost un client foarte important al produselor lor, și anume Matthew Clark & Sons. Această companie nu numai că și-a cumpărat produsele pentru piața engleză, dar și pentru coloniile pe care Anglia le avea la acel moment. De asemenea, Canada a consumat deseori cantitati mari de la De Kuyper. Toate acestea au avut loc în jurul anului 1827.

Write Your Own Review
You're reviewing:De Kuyper Peachtree, 0.7l, 20%
Your Rating