Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

De Kuyper Curacao Blue, 0.7l, 24%

55,00 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
De Kuyper Curacao Blue 0.7L 24%

Cantitate: 70cl

Alcool: 24%

Tara de origine: Olanda

Aromele  din Caraibe eliberate la deschiderea sticlei de De Kuyper Curacao Blue, vă ajuta sa vă imaginați repede că vă aflați pe o insulă tropicală. Distilate din portocale, lămâi și fructe tipice din Caraibe formează baza pentru Blue Caracao. O băutură foarte versatilă care poate da fiecărui cocktail sau băutură mixtă un pic mai mult! Esența acestui lichior este fructul Curaçao sau Lahara, renumit pentru că este inedit amar. Din fericire, este, de asemenea, incredibil de util în crearea unui lichior distinctiv. Albastrul a făcut acest lichior celebru.

Istoric
De Kuyper a fost fondată în 1695 în Horst de Petrus de Kuyper și Anna Custers. Peter face parte din familia parțial nobilă "De Kuijper". În 1729 compania s-a mutat la Rotterdam. În plus, au cumpărat o distilerie în Schiedam, unde existau deja mai multe distilerii. De Kuyper s-a axat în principal pe exportul produselor sale. În Londra a fost un client foarte important al produselor lor, și anume Matthew Clark & Sons. Această companie nu numai că și-a cumpărat produsele pentru piața engleză, dar și pentru coloniile pe care Anglia le avea la acel moment. De asemenea, Canada a consumat deseori cantitati mari de la De Kuyper. Toate acestea au avut loc în jurul anului 1827.

În 1910, De Kuyper a construit o nouă distilerie pe site-ul achiziționat anterior în Schiedam. Ca urmare a reînnoirii, au produs și noi tipuri de băuturi. În 1920 a început să produca lichioruri. Zece ani mai târziu, ajunsesera deja la 20 de tipuri de lichioruri.

Write Your Own Review
You're reviewing:De Kuyper Curacao Blue, 0.7l, 24%
Your Rating