Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

De Kuyper Creme de Café, 0.7l, 24%

56,83 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
De Kuyper Creme de Café 0.7L 24%

Cantitate: 70cl

Alcool: 24%

Tara de origine: Olanda

Tipul produsului: Lichior

Cu aroma încântătoare, amintind de gustul familiar de vanilie și cacao, De Kuyper Creme de Café este unul dintre favoritele toamnei.

Gustul profund al cafelei vine de la pastaia uscată și prăjită a fabricii de cafea confera simturilor prezenta adaosului de cofeina. Un alt nume foarte comun pentru cafea este mocha, care se referă la orașul portului de-a lungul Mării Roșii; aceasta este originea acestei senzații de aromă.

Adăugați înghețată de vanilie și o bucată de ciocolată la lichior și veți impresiona cu siguranță prietenii dvs. sau pur și simplu răsfățați-vă cu o băutură delicioasă, in stare pura. Extracția de cafea se reduce la conceptele de bază: percolarea și macerarea. Primul permite ca apa să curgă printr-un agregat de cafea măcinată, iar cel din urmă, metoda de selectie. După ce se inmoaie cafeaua în apă și se extrage aroma ei plăcută, acră, se adauga vanilie și cacao pentru a da acestui lichior o notă speciala, aromata. În cele din urmă, prin adăugarea unei linii de coniac, se creeaza o varietate pentru seara, care poate fi minunat servită alături de desert sau inghetata de cafea.

În 1910, De Kuyper a construit o nouă distilerie pe locul achiziționat anterior în Schiedam. Ca urmare a reînnoirii, s-a început și productia de noi tipuri de băuturi. În 1920 au început să se axeze pe lichioruri. Zece ani mai târziu, s-au făcut 20 de tipuri de lichioruri. Participând la târguri comerciale și prin intermediul unor anunțuri și reprezentanți, De Kuyper a reusit să pătrundă pe piața internă. 

Write Your Own Review
You're reviewing:De Kuyper Creme de Café, 0.7l, 24%
Your Rating