Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

De Kuyper Cherry, 0.7l, 24%

50,49 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
De Kuyper Cherry 0.7L 24%

     

Cantitate: 70cl

Alcool: 24%

Tara de origine: Olanda

Tipul produsului: Lichior

De Kuyper Cherry vine extras din cireșele roșii închise, îmbogățite cu mirodenii exotice și amestecate cu brandy fin, ce-i confera o aromă de migdale incomparabilă derivată din zdrobirea miezurilor de cireșe pentru gustul neted, fructat și încălzitor.

De Kuyper Cherry este perfect baut in stare pura, pentru a vă bucura de gustul clasic al cireșelor coapte sau ca amestec, pentru o băutură răcoritoare în orice moment.

De Kuyper își are originea în 1695 în Rotterdam, Olanda și s-a dezvoltat de-a lungul a trei secole în cadrul unui jucător global în zona Liqueurs și Advocaat. Compania De Kuyper este deținută în proporție de 100% de familie și este administrată de cea de-a zecea generație a familiei De Kuyper. Produsele De Kuyper sunt disponibile în peste 100 de țări și reprezintă cea mai bine vândută marcă de lichioruri din lume, clasându-se pe locul 15 printre brandurile internaționale de bauturi spirtoase. În 1920, De Kuyper a început să producă lichioruri și, până în anii 1930, De Kuyper a produs aproape douăzeci de soiuri, printre care se numără Branza de Caise, Brandy de Cires, Triple Sec și Creme de Menthe. În anii 1960, lichiorurile au devenit activitatea principală a lui De Kuyper și au sponsorizat primele concursuri de cocktailuri. În anul 1955, la cea de-a 300-a aniversare și recunoașterea a trei secole de excelență de distilare, De Kuyper a primit titlul olandez "Distilerii Regale".           

Write Your Own Review
You're reviewing:De Kuyper Cherry, 0.7l, 24%
Your Rating