Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Bombay Sapphire, 0.7l, 40%

69,00 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Bombay Sapphire, 0.7l, 40%

Cantitate:  70cl

Alcool:  40%

Tara de origine: Anglia

Producator: The Bombay Spirits Company, Londra, Regatul Unit

Bombay Sapphire este indicat a fi baut cu gheata sau într-o varietate minunată de cocktail-uri.

Bombay Sapphire, fratele mai mic și mai tânăr al Bombay Original, cunoscut de la lansarea sa în 1987, a devenit un brand cu adevărat iconic, cu sticla albastră distinctivă, recunoscută în baruri din întreaga lume. Nu este un secret că un conținut crescut de alcool este direct legat de o experiență de degustare mai concentrată, precum și de o mai bună distribuire a aromelor. Acesta este motivul pentru care mulți fani ai sai cer adesea o versiune a produsului lor preferat, care este mai mare în dovadă decât originalul, pentru a se bucura de o aromă și mai delicată.

Producătorii Bombay Sapphire au reacționat la această dorință eliberând o ediție a băuturii, care ridică conținutul său alcoolic astfel incat sa se bucure de o experiență de aromă amplificată. Bombay Sapphire este un gin de înaltă clasă din Anglia, care se află pe piață încă din 1987 și se bazează pe o rețetă din 1761. Botanicele utilizate pentru a crea ginul, sunt canalizate din întreaga lume și includ ingrediente cum ar fi ienupăr, iris, angelica, coriandru, scorțișoară chineză și piper. Ginul iconic are un fan foarte special în nimeni altul decât rapperul star Wiz Khalifa. Muzicianul din Pittsburgh preferă să bea Bombay Sapphire direct din sticlă.

Există 10 diferite botanice folosite pentru a crea Bombay Sapphire. Cele zece produse botanice sunt din întreaga lume, inclusiv migdalele spaniole pentru a elibera uleiuri prețioase și a adauga un gust bogat, si puternic. Boabele de paradis din Africa de Vest combina o nota piperata cu lavanda si ciocolata pentru o atingere de lux, care adauga calitatea exotica a ginului. Coaja de lămâie din Spania creează un gust dulce-amar, care are o prospețime și subtilitate care dau un gust clar de citrice. Se scurg din China pentru a aduce adâncime celorlalte plante botanice. Boabele de ienupăr din Italia dau un miros și gust de conuri de pin, lavanda și camfor. Traseele Orris din Italia adaugă aroma de violete. Planta Angelica din Saxonia oferă o aromă uscată de pin, de sâmburi, care mărește subtilitatea și adaugă un lung retrogust. Semințele de coriandru din Maroc sunt tăiate pentru a elibera aroma de citrice și condimente, oferind sugestii de lămâi și portocali, dar rotunjite de un condiment asemănător ghimbirului. Coaja de Cassia din Indo-China dă o aromă de scorțișoară ușoară, adăugând un miros cald și o aromă de dulce, iar fructele Cubeb din Java sunt zdrobite, iar atunci când sunt infuzate oferă o aromă de pin proaspăt și note de piper.

Bombay Sapphire a revoluționat categoria gin în anii 1980 cu procesul de perfuzare a vaporilor și includerea a zece produse botanice în lichid. Numele în sine a atras atenția asupra patrimoniului indian și celebrului "Star of Bombay", un safir de 182 de carate - probabil cel mai bun găsit vreodată. Delicat, echilibrat și incredibil de versatil, Bombay Sapphire se mândrește cu zece exotici botanici din întreaga lume. Fiecare conține note de ienupăr, coriandru, citrice, ardei și condimente. 

Write Your Own Review
You're reviewing:Bombay Sapphire, 0.7l, 40%
Your Rating