Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Beefeater 24, 0.7l, 45%

79,00 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Beefeater 24, 0.7l, 45%

Cantitate:  0.70 litri

Alcool:  45%

Tara de origine: Anglia

Beefeater 24, un indiciu de ceai verde urmat de grapefruit îndrăzneț, citrus și arome clasice de ienupăr și condimente. Note delicate ale citricei picante pe palat pentru a oferi aroma clasica de ienupar, sustinuta de taninuri mai moi din ceaiul verde ales. Un finisaj de lungă durată demonstrează beneficiul procesului unic de îndulcire a plantelor botanice cu alcool pur 24 de ore înainte de distilare.

Creat de Desmond Payne, Beefeater 24 prezintă note strălucitoare și clare de citrice și ienupăr, îmbinate cu un finisaj lung de coriandru picant și angelică uscată. O combinație sofisticată de băuturi fine și ceaiuri exotice conferă acestui gin premiat, aroma completă și complexă. Inspirat de obsesia britanică cu ceai, Beefeater 24 este ginul ideal pentru cocktailurile moderne.

Gustul distinctiv al Beefeater 24 este format din 12 preparate manual și din ceaiuri pe bază de plante, care sunt îmbibate împreună cu un spirit de cereale neutru de înaltă calitate timp de 24 de ore. Acest lucru creează o aromă netedă și echilibrată, cu aromă armonioasă. Beefeater 24 combină ceaiurile japoneze Sencha și ceaiurile verzi din China cu coaja de grapefruit, ienupăr, coaja de portocală din Sevilla, migdalele amare, rădăcina Orris, semințele de coriandru, rădăcina angelică, lemn dulce, semințele angelice și coaja de lamaie siciliană. Includerea ceaiului verde japonez și a ceaiului verde chinezesc în amestecul botanic distinge Beefeater 24 de orice alt gin, ajutând la modelarea aromelor și netezimii sale unice, în timp ce adăugarea de coajă de grapefruit asigură faptul că aroma semnelor de citrice de la Beefeater rămâne prezentă. Rezultatul este un gin cu o netezime incredibilă, care îl face ușor de amestecat și perfect pentru cultura de cocktailuri moderne.

Write Your Own Review
You're reviewing:Beefeater 24, 0.7l, 45%
Your Rating