Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Armand de Brignac Brut Gold, 0.75l, 12%

1.359,62 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Armand de Brignac Brut Gold 0.75 l, 12%

Cantitate: 75cl

Alcool: 12%

Tara de origine: Franța

Tipul produsului: Sampanie

Armand De Brignac este o șampanie de prestigiu produsă de Champagne Cattier din Chigny-les-Roses, Franța. Șampania numărul unu mondial a fost evaluată de revista Șampanie fină, care a făcut un test de gust orb cu 1000 de șampanii în 2009. Armand De Brignac este minunat, complex și plin de trup, cu un buchet atât de proaspăt și plin de viață. Caracterul său somptuos este perfect integrat cu accentele subtile de brioșă ale vinului. Textura sa este delicioasă cremoasă, iar palatul are profunzime și impact deosebit, cu un finisaj lung și mătăsos. Un exemplu superb și singular de cuvânt de prestigiu.

După gust, Armand de Brignac Gold Brut dezvăluie arome de piersici, caise și fructe de fructe roșii, urmate de citrice cristalizate, floare de portocal și nuanțe de brioșă. Palatul este bogat cu cireșe, fructe exotice și o notă de lămâie, vanilie și miere. Simțirea gurii este moale și cremoasă, cu un indiciu de pâine prăjită, din doza unică Armand de Brignac, care este îmbătrânită timp de un an în butoaie de stejar francez.

Fiecare sticlă iconică, metalizată, este finisată manual, cu aplicarea etichetelor din piele franceză, lustruite și adăpostite într-o cutie cadou lăcuită din lemn, asigurându-se că fiecare sticlă este unică. Champagne Armand de Brignac Gold Brut oferă o amintire atemporală și un cadou cu adevărat memorabil.

Write Your Own Review
You're reviewing:Armand de Brignac Brut Gold, 0.75l, 12%
Your Rating