Livrare in 24H
Produse Originale
Retur Gratuit
Plata La Livrare
Schimbati Navigarea
Cosul Meu

Abuelo Centuria Rom, 0.7l, 40%

686,00 RON
DisponibilitateIn stoc
SKU
Abuelo Centuria Rom, 0.7l, 40%

Cantitate: 70cl

Alcool: 40%

Tara de origine: Panama

Tipul produsului: Rom 

Abuelo Centuria ofera arderea dulce si densa de trandafiri, crema de vanilie, crema de porumb, cirese de maraschino, banane suprapuse si fum de tigara.

Palatul aduce o gura gustoasa, cu o bogata nota de fructe tropicale dulci si arome de fructe de jamie. Stejarul se construieste in palat, rotunjind pe arome de piele, stejar prajit si lemn.

Abuelo Centuria, un rom clasic, care recompensează consumul lent si rabdarea. Un rom uimitor de la Ron Abuelo. Acest rom panamian este produs de Varela Hermonas SA, o companie care are o istorie de aproape aceeasi perioada ca si tara. Înființată inițial în 1908 de Don José Varela, compania produce acum peste un milion de litri de alcool pe an. În mod neobișnuit, cresc si folosesc propria trestie, una din puținele distilerii care o fac. Acest rom fantastic, cu vechime îndelungată, Abuelo Centuria a fost maturat în butoaiele Whiskey din Jack Daniel's Tennessee, într-un sistem solera. Acest sistem este adesea folosit în producția de Sherry și brandy. Aici este menținută o colecție mare de butoaie. Sticlele sunt extrase din cel mai vechi cilindru, de obicei aproximativ o treime din cilindru la un moment dat. Aceasta asigură o consistență minunată a gustului și a vârstei în acest rom, vechi de 30 de ani.

Write Your Own Review
You're reviewing:Abuelo Centuria Rom, 0.7l, 40%
Your Rating